Stijlvolle webteksten & fashionable blogs voor Sevens

seo

Sevens staat synoniem met luxueuze handtassen en prachtige schoenen. Ook de webshop van dit Genste icoon scoort hoog in de fashion (en SEO) ranking. Met gevarieerde SEO-teksten en inspirerende blogs schrijven wij graag mee aan hun online verhaal.

Een drietal jaar geleden vroeg Maaike van Masch Marketing of we konden helpen met copy voor Sevens. Daar hoefden we niet lang over na te denken: we werkten vroeger namelijk al fijn samen met Maaike en schrijven over luxueuze tassen en schoenen … er zijn minder uitnodigende topics 😉.

 

Een (back) pack verhalen

Voor de aboutpagina penden we het innemende verhaal van Sevens neer. Dat startte in 1985 met Karin Sevens. Zij presenteerde lederen handtassen van high-end modeontwerpers alsof het sculpturen waren. De collecties groeiden – en werden aangevuld met schoenen – maar de passie voor finesse en puur vakmanschap bleef onveranderd. Ook de huidige leading lady Loes Vandemoortele blijft trouw aan deze filosofie.

 

Instap(pers) naar online aanwezigheid

Sinds 2020 heeft Sevens ook een webshop. Om die mee op de modekaart te zetten, schreven we SEO-tekstjes voor alle categorieën en merken. We matchten tassen, schoenen en keywords tot krachtige tekstjes die de vindbaarheid van de webshop helpen verhogen.

Dankzij de vertalingen naar het Frans en Engels spreekt Sevens fashionista’s wereldwijd aan – en dat allemaal vanuit de Arteveldestad! Tijdloze schoudertassen, de hipste sneakers en merken zoals The Row en Wandler gaan zo vlot over de virtuele toonbank.

 

Bucket (bag) vol inspiratie

De blogs gaan mee op het ritme van de seizoenen en de collecties. Geselecteerde producten en keywords liggen aan de basis, een leuke tekst vol stijlvolle ideeën is telkens het resultaat. Of hoe je kunt inspireren en tegelijk inzetten op de vindbaarheid van je webshop.

We schrijven over de trends van het moment, geschenkideeën voor moederdag en brengen zelfs inspiratie voor de vakantie! Dankzij het laatste artikel pak jij de ideale schoenen en tassen in voor bestemmingen zoals Venetië, Ibiza en Marseille. Een fashionable must-read als je ’t ons vraagt!

 

Wil jij ook inzetten op SEO-teksten of je lezers inspireren met fijne blogs? We denken met je mee en kruipen graag in onze pen voor treffende teksten. Contacteer ons!